یادداشت مدیرمسوول پری ناز اسبلی 

شش سال است که از حماسه بزرگ مردم ایران در راهپیمایی 9 دی ماه سال  1388 که نشات گرفته از بصیرت، آگاهی، زمان شناسی، دشمن شناسی و ولایت مداری مردم ایران است می گذرد در حالی که آمریکا با همه ظرفیتهای سیاسی، رسانه ای، مالی و اطلاعاتی در دفاع از فتنه با هدف فروپاشی از درون به میدان آمده بود و در پشتیبانی از جبهه معارض نظام هیچ کوتاهی نکرد و ملت ایران با حضور آگاهانه خود باورها و استراتژی آمریکا و بازیگران داخلی آن را در هم شکست.

مهمترین پیام یوم الله 9 دی اثبات قدرت واقعی جمهوری اسلامی ایران بر پایه حضور مردم که معنای آن شکست ناپذیری نظام از درون نیز می باشد. حال باید گفت کمتر از 60 روز دیگر نظام جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران در بوته آزمایشی بسیار مهم و حیاتی قرار دارند و یکی از مقاطع بسیار حساس از پیچ تاریخی که مقام معظم رهبری (مدظله العالی ) بیان کردند در پیش روست . با یک بررسی اجمالی و رصد اخبار در چند ماهه اخیر می توان دریافت که سران استکبار و دشمنان قسم خورده  انقلاب از طریق نفوذ و به واسطه حضور نفوذی ها در داخل بر روی انتخابات آینده حساب ویژه ای باز کرده اند و از طریق تلاش برای تصرف کرسی ها در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی و حضور عوامل نفوذی در مراکز تصمیم سازی و تصمیم گیری نظام خوابهای آشفته ای برای آینده کشور دیده اند .

در پایان با توجه به این که دو عنصر اصلی هر انقلاب رهبری و مردم هستند و مسئولین به مثابه سر حلقه وصل بین این دو رکن عمل میکنند پس مسئولین باید بدانند و به این یقین و باور برسند که اولا دشمن داریم ثانیا دشمن از هر شیوه و روشی برای دشمنی کردن خود استفاده میکند و در این برهه زمانی حساس تغییر رویکرد تقابل به تعامل را برای نفوذ پیش گرفته است پس بایست با شناخت دقیق شیوه و راههای نفوذ و نفوذ پذیران ، جلوی نفوذ را بست .

امروز در حالی ششمین سالگرد حماسه 9 دی فرا رسید که گذر ایام نه تنها از اهمیت و تاثیر این روز تاریخی نکاسته بلکه وقایع سال‌های اخیر منطقه مفهوم و ابعاد تازه‌ای نیز به آن بخشیده است. وضعیتی که امروز منطقه غرب آسیا با آن مواجه است، دریچه‌ای خاص و قابل توجه برای تحلیل حرکت سراسری مردم ایران در یوم‌الله 9 دی است.
طی چند ماه اخیر ورق جنگ در سوریه برگشته و ارتش این کشور با کمک متحدان خود از حالت تدافعی خارج شده و بخش‌های قابل توجهی از خاک خود را از چنگال مزدوران اجاره‌ای خارج کرده است. در این مدت در شبکه‌های اجتماعی چند عکس از مناطق تازه آزاد شده منتشر شد که تروریست‌ها روی تابلوهایی در ورودی شهرها نوشته بودند؛ دموکراسی شرک است!
اگر از مباحث فراوان و دامنه‌دار تعریف و ابعاد دموکراسی بگذریم و آن را مسامحتاً و به طور کلی به معنای تصمیم مردم برای تعیین سرنوشت خود بنامیم، سردادن شعار فوق – دموکراسی شرک است- از سوی تروریست‌هایی که با دلارهای سعودی و قطری، کمک لجستیکی و اطلاعاتی ترکیه و پشتیبانی تبلیغاتی و عملیاتی آمریکا و چند کشور اروپایی، از گوشه و کنار جهان جمع شده‌اند تا حکومت قانونی دمشق را سرنگون کنند، جای هیچ تعجبی ندارد. تروریست‌های حاضر در میدان سوریه و حامیان غربی و منطقه‌ای آنها به درستی می‌دانند اگر قرار باشد مردم سوریه درباره سرنوشت و آینده خود تصمیم بگیرند، نه‌تنها هیچ جایی برای آنها متصور نخواهد بود بلکه به دلیل جنایت‌های بی‌شمار خود باید پاسخگو نیز بوده و محاکمه و مجازات نیز شوند. افسانه شورشیان میانه‏رو امروزه حتی میان غربی‌ها نیز خریداری ندارد و تکلیف آن روشن‌تر از آن است که نیاز به بحث داشته باشد. تصاویر مردمی که تروریست‌ها آنها را در قفس زندانی کرده و به عنوان سپر انسانی در مناطق تحت کنترل خود می‌چرخانند، بهترین شاخص برای فهم نوع نگاه آنها به مردم است.
در ورودی شهرهای آمریکا به عنوان پرچمدار غرب، به تابلویی که روی آن علیه دموکراسی جمله‌ای نغز! نوشته شده باشد برنخواهید خورد. آمریکا خود را اصلی‌ترین منادی دموکراسی در دنیا می‌نامد. اما نصب نکردن چنین تابلویی از سوی آمریکا به معنای مخالفت با آن نیست. نگاهی به سیاست خارجی و حتی داخلی واشنگتن طی یک سده گذشته به خوبی نشان می‌دهد، علی‌رغم همه ادعاهای آمریکایی، دموکراسی و رای مردم چیزی بیش از یک دست‌آویز و بهانه برای آنها نیست. اگر جایی بتوان منافع آمریکا را با این بهانه تامین کرد مردم سالاری و رای مردم خوب است و اگر جای دیگری رای مردم در تعارض با منافع آمریکا بود، دموکراسی خطرناک و مضر است و جای تعارف و لاپوشانی هم ندارد. این مسئله در سیاست خارجی آمریکا چنان بدیهی و رویه‌ای جاری است که حتی آن را تئوریزه نیز کرده‌اند. امیتای اتزیونی -پژوهشگر صهیونیست، استاد دانشگاه‌های جورج واشنگتن، هاروارد و کلمبیا و مشاور کاخ سفید- در کتاب «اول امنیت؛ برای سیاست خارجی قوی و اخلاقی» (سال 2007 انتشارات دانشگاه ییل) مفصل به این قضیه پرداخته و با تاکید بر کشورهای جنوب غرب آسیا در نهایت تاکید می‌کند؛ ثبات منطقه به منظور حفظ منافع آمریکا بر دموکراسی مقدم است.

اما مردم همچون گذشته با اتکال به خداوند و پیروی از رهبر حکیم و فرزانه همراه با بصیرت سیاسی بنا به تکلیف شرعی خود تمامی تلاش خود را جهت حضور و مشارکت حداکثری با رویکرد انتخاب افراد شایسته و اصلح و  همچنین درخط ولایت فقیه همراه با کارامدی لازم برای نظام انجام دهد و طبق نص صریح قرآن” ان تنصرو الله ینصرکم … ” بتوانند حماسه بزرگ دیگری رقم بزنند و برگ زرینی دیگر به کتابچه انقلاب بیفزایند … ان شاالله

یادداشت 94/10/9

کدخبر110505

انتهای پیام /

توسط سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.