آیرال خبر ،کنفدراسیون دوومیدانی آسیا از دونده المپیکی آذربایجان شرقی برای حضور در رقابتهای جایزه بزرگ آسیا دعوت به عمل آورد.
به گزارش آیرال خبر ، کنفدراسیون دوومیدانی آسیا با ارسال نامهای به فدراسیون دوومیدانی ایران از “سجاد هاشمی” آهنگری دونده المپیکی کشورمان برای حضور در رقابتهای جایزه بزرگ آسیا که از دوم الی پنجم تیرماه به میزبانی تایلند برگزار خواهد شد، دعوت به عمل آورد.
این مسایقات با حضور دوندگان برتر رنکینگ آسیا و در سه مرحله برگزار میشود که مراحل دوم و سوم نیز بلافاصله در تیر ماه برگزار خواهد شد.
گفتنی است سجاد هاشمی آهنگری به عنوان مدافع عنوان قهرمانی عازم این رقابتها خواهد شد.
داور بین المللی تبریزی جهت قضاوت در لیگ جهانی ۲۰۱۵ والبیال عازم مصر شد.
“ابراهیم فیروزی” داور بین المللی کشورمان به دعوت فدراسیون جهانی والبیال FIVB، برای بار دوم جهت قضاوت در لیگ جهانی والیبال عازم کشور مصر شد.
ابراهیم فیروزی در دور برگشت مسابقات گروه H در قاهره مصر قضاوت کند. وی در سال ۲۰۱۳ نیز در چارچوب مسابقات لیگ جهانی، دیدار رفت و برگشت دو تیم هلند و ژاپن را که به میزبانی کشور هلند برگزار شد قضاوت کرده بود.
بیست و ششمین دوره مسابقات لیگ جهانی والیبال در سال ۲۰۱۵ برای اولین بار با شرکت ۳۲ تیم در هشت گروه چهار تیمی برگزار خواهد شد.
رییس هیئت ووشوی آذربایجان شرقی موفق به اخذ مدرک مربیگری بین المللی ووشو شد.
دوره مربیگری بین المللی ووشو در شهر ورشو لهستان از هجدهم تا بیست و چهارم خرداد برگزار شد و ” عبدالعلی ابراهیمی” رییس هیئت ووشوی آذربایجان شرقی در قالب تیم هفت نفره اعزامی از طرف فدراسیون ووشو در این دوره حضور یافته و موفق به اخذ مدرک مربیگری بین المللی ووشو شد.
ابراهیمی در قسمت (سن دا) در این دوره شرکت کرد که اخذ این مدرک برای اولین بار در تاریخ ووشو استان ثبت شد.
کد خبر نگار :۱۲۱
https://iralkhabar.ir/?p=320