از فرمانداری تبریز خبر می‌رسد، پس از ماه‌ها جستجوی مسئولان جهت انتخاب یک گزینه برای مدیریت روابط عمومی، سرانجام همکار پسر استاندار برای پذیرش این مسئولیت کاندیدا شده است!

به گزارش آیرال خبر، “رضا افروزنده” متصدی سابق روابط عمومی یکی از هتل‌های 5 ستاره تبریز، قرار است به واسطه رفاقت با فرزند استاندار آذربایجان شرقی به مدیریت روابط عمومی فرمانداری تبریز منصوب شود.

گفته می‌شود، شخص یاد شده از فعالیت در هتل، به شرکت عمران جلفا منتقل و به خاطر رفاقت با پسر استاندار آذربایجان شرقی، قرار است کلید مدیریت روابط عمومی فرمانداری تبریز را کسب کند.

رضا افروزنده که قرار است به عنوان روابط عمومی فرمانداری تبریز منصوب شود ظاهرا در رزومه خود تنها مسئولیت روابط عمومی یکی از هتل های تبریز را برعهده داشته و در حالی فرمانداری تبریز باید خود را برای انتخابات مجلس آماده کند و یکی از مهمترین ارکان این رویداد، حوزه روابط عمومی و اطلاع‌رسانی خواهد بود معلوم نیست نحوه عملکرد وی در این مسئولیت چگونه خواهد بود.

بسیاری از خبرنگاران و فعالان رسانه ای معتقدند، حضور افراد غیرمتخصص در پست های حساس مانند روابط عمومی تبریز، بی توجهی به مخاطبان، به ویژه اهالی فرهنگ و رسانه است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *