آدی بیگ

تعامل و همکاری پلیس راهور و سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز بسیاری از مشکلات ترافیکی را برطرف می کند.

به گزارش آیرال خبر به نقل از شهریار، اصغر آدی بیگ مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز با بیان مطلب فوق، گفت: خوشبختانه تعامل و همکاری سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز با پلیس راهور در حد ایده آل است و امیدوارم این تعامل باعث حل مشکلات ترافیکی شهر شود.
وی ادامه داد: برای ایجاد نظم و انضباط در حوزه حمل و نقل ترافیک شهری، به جامعیت و یکپارچگی ساختاری نیازمندیم.

آدی بیگ عنوان کرد: طبق قانون، برنامه ریزی و اجرای پروژه‌های حمل و نقل شهری بر عهده شهرداری‌ها و وظیفه نظارت بر رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی بر عهده پلیس راهور است و از این رو ایجاد هماهنگی بین این دو ارگان ضروری است.

وی در ادامه با اشاره به استفاده از ظرفیت های داخلی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز جهت تجهیز و نصب علایم ترافیکی، گفت: تمامی کارهای عمرانی در راستای اقتصاد مقاومتی انجام می شود و از این رو تابلوها و علائم ترافیکی معیوب توسط کارگاه فنی سازمان حمل و نقل و ترافیک شناسایی و جمع آوری می شوند و پس از تعمیر و بازسازی مجدداً در معابر مورد نیاز مورد استفاده قرار می گیرد.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تبریز یادآور شد: توانمندسازی کارکنان یکی از ابزارهای موثر برای افزایش بهره وری کارکنان و استفاده بهینه از ظرفیت ها و توانایی های فردی و گروهی آنها در راستای اهداف سازمانی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *