مسئول روابط عمومی هواشناسی استان آذربایجان شرقی گفت: بیشترین بارش ٢٤ ساعت گذشته در استان با 14.4 میلی‌متر از شهرستان ‌تبریز ثبت شد.

تبریز رکورددار بیشترین بارش در 24 ساعت گذشته در آذربایجان

به  گزارش آیرال خبر، افشین ابراهیمی مسئول روابط عمومی هواشناسی استان آذربایجان شرقی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز اظهار کرد: طبق هشدار شمار ٣٨ این اداره کل، از  روز چهارشنبه شاهد بارش برف و باران در اکثر مناطق استان بودیم که بیشترین بارش از شهرستان تبریز با ١٤/۴ میلیمتر ثبت شده است.

وی افزود: در ٢٤ ساعت گذشته  بستان آباد با دمای منفی ٥ درجه سانتیگراد سردترین و جلفا، ‌عجب‌شیر و ملکان با ١ درجه بالای صفر خنک‌ترین نقاط استان به ثبت رسیده است و حداقل دمای تبریز در ٢٤ ساعت گذشته منفی ٣ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

مسئول روابط عمومی هواشناسی استان با اشاره به پیش بینی ٢٤ ساعت آینده گفت: تداوم فعالیت سامانه بارشی موجب ابرناکی، ‌کاهش محسوس دما، ‌وزش با، ‌بارش برف و مه و در گردنه ها و مناطق کوهستانی یخبندان، ‌لغزندگی،‌ کولاک برف و کاهش دید خواهد شد.

وی ادامه داد: از اوایل جمعه این سامانه بتدریج از نواحی شرقی استان خارج می شود و با توجه به کاهش محسوس دما توصیه می گردد در مصرف حامل های انرژی صرفه جویی گردد.

By

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *