سرپرست سازمان مدیریت پسماندهای شهرداری تبریز گفت: استفاده از نیروهای جوان و پر انرژی در کارها همیشه علم، دانش و فناوری را به همراه داشته است.
به گزارش آیرال خبر به نقل از شهریار، یونس فاتح در نشستی با شرکتهای دانش بنیان، با اعلام اینکه سازمان مدیریت پسماند دست یاری به سوی دانشگاه تبریز و مرکز رشد و نوآوری این دانشگاه دراز کرده است، افزود: این یک نشست مقدماتی در جهت شناخت متقابل طرفین است و در روزهای آتی جلسات تخصصی تر با هر یک از شرکتهای دانش بنیان برگزار خواهد شد.
وی اظهار کرد: برای حفاظت از محیط زیست و کاهش آلودگی های زیست محیطی باید تلاش کنیم تا موادی همچون قطعات الکترونیکی، روغن موتورها، لوازم خودرویی و … در حداکثر امکان به چرخه استفاده دوباره برگردند.
سرپرست سازمان مدیریت پسماند با بیان اینکه دیگر زمانی برای از دست دادن و آزمون و خطا نداریم، گفت: تا حد امکان باید نامه نگاری ها و بروکراسی های اداری کم شود و همگی وارد فاز عملیاتی شدن طرح های پخته و کارشناسی شویم.
