به گزارش آیرال خبر، سردار عابدین خرّم در نشستی صمیمی با مدیران عامل کارخانجات و صنعت استان، ضمن تاکید بر باور ملی و اتکا به توانمندی های داخلی یادآور شد: نباید از خلاقیت های داخلی به سادگی عبور کرد.
وی افزود: عدم وابستگی به دشمن رمز پیروزی ماست همچنانکه در دوران دفاع مقدس آن را تجربه کردیم.
فرمانده سپاه عاشورا اضافه کرد: در دوران دفاع مقدس به نقطه ای رسیده بودیم که در تامین مهمات با مشکلات متعددی روبرو شدیم و رزمنده ی اسلام باید با تانک دشمن می جنگید.
وی با بیان اینکه ایمان به خدا و مدیریت جهادی، جبهه اسلام را به پیروزی رسانید افزود: در همین تبریز، صنعتگران با ساخت ادوات و تجهیزات جنگی نقش خود را نشان داده و رزمندگان را در دفاع پشتیبانی کردند.
سردار خرّم اظهار داشت: تلاش صنعتگران ضامن شکستِ توطئه دشمنان است و امیدواریم با تلاش جهادگران عرصه صنعت، شاهد پویایی در اقتصاد کشور باشیم.
فرمانده سپاه عاشورا تاکید کرد: وابستگی و دلبستگی به دشمنِ تا بن دندان مسلح، یک تفکر غلط است و نخستین شرط پیروزی این است که در میدان نبردِ روانی دشمن قرار نگیریم.