به گزارش آیرال خبر، یکصدوسی امین جلسه علنی شورای شهر در حالی به پایان رسید که کریم صادقزاده سخنگوی شورا از تعطیلی دوهفتهای جلسات شورای شهر خبر داد.
وی گفت: طبق روال هر ساله با توجه به اینکه اعضای شورای شهر تبریز برای رسیدگی به مشکلات شخصی، نیازمند تعطیلی و استراحت بودند، بنابراین پیشنهاد تعطیلی ۲هفتهای شورا به هیئت رئیسه ارسال شد که در نهایت مورد موافقت قرار گرفت.
این درحالی است که طبق خبرهای رسیده، برخی از اعضای شورا به همراه شهردار تبریز عازم بلغارستان خواهند شد و یکی از دلایل تعطیلی دوهفتهای، سفر دسته جمعی شهردار و شورا است.
اما فرج محمدقلیزاده یکی از اعضای شورا ضمن اظهار بیاطلاعی از سفر یاده شده بیان کرد: اصلا بحث مسافرت اعضای شورا مطرح نیست. این تعطیلات قانونی و با هماهنگی قبلی اعلام شده است.
وی افزود: معمولا در این فصل سال تعطیلی جلسات شورا در ۲دوره و با فاصله چندماهی انجام میشود. اولین دوره بعد از نیمه تیرماه شروع شده و تا اوائل مرداد ادامه مییابد.
قلیزاده در پایان خاطرنشان کرد: دوره دوم تعطیلات هم در بازده زمانی شهریور ماه اتفاق می افتد. سالهای گذشته هم بدین منوال بوده و در آینده هم چنین خواهد بود. اگر هم مسافری در پیش است من خبر ندارم.
