با حضور مسئولان ارشد استانی و شهری و جمعی از شهروندان پارک «باغ‌شهر» تبریز افتتاح شد

جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، مردم از حضور در اماکن عمومی و پرتردد بخصوص پارک های مجهز به وسایل بازی خودداری کنند.

به گزارش آیرال خبر به نقل از شهریار، با توجه به تعطیلی مدارس، احتمال حضور کودکان و خانواده ها در پارک ها جهت پر کردن اوقات فراغت بیشتر از قبل شده اما لازم است تا خانواده ها نسبت به موضوع آلودگی لوازم بازی آگاهی داشته و مانع از حضور کودکان در این محل ها باشند.

لوازم بازی موجود در پارک ها از جمله وسایلی است که احتمال آلودگی آن بیشتر است و لمس آن توسط افراد موجب انتقال ویروس می شود.

بر این اساس و به رغم ضدعفونی کردن این وسایل بازی و همچنین مکان های عمومی و ایستگاه ها، نیاز است تا افراد در مقطع کنونی برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا، از حضور در اماکن عمومی، مراکز خرید، جاهای شلوغ و پرتردد و پارک ها خودداری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *