شهردار منطقه ۵ تبریز از تائید ۱۴۰ اثر از مجموع ۴۵۰ اثر ارسالی به دبیرخانه جشنواره ملی خط نستعلیق تبریز با موضوع اشعار استاد شهریار خبر داد.
به گزارش آیرال خبر به نقل از شهریار، میر علی اصغر نساج در این رابطه گفت: ۴۵۰ اثر از سوی هنرمندان و خوشنویسان خط نستعلیق کشوربه آدرس ایمیل جشنواره ارسال شده است.
وی در ادامه افزود: پس از ارسال آثاربه دبیرخانه کمیته انتخاب اقدام به بررسی و ارزیابی کرده و ۱۴۰ اثر به مرحله بعد راه یافته اند .
وی با بیان اینکه پس از تعیین آثار راه یافته به نمایشگاه به هنرمندان اطلاع داده میشود تا اصل آثار را به آدرس دبیرخانه جشنواره ارسال کنند اظهار داشت: آثار راه یافته به نمایشگاه توسط اساتید مطرح کشوری مورد داوری قرار گرفته و آثار ۱۰ نفر برگزیده جشنواره، هر کدام به مبلغ ۴۰ میلیون ریال خریداری خواهد شد.
کمیته انتخاب و داوری این جشنواره با حضور اساتیدی همچون آقایان فرزبود، زنوزی، کاظمی، نصیری، وجدی نیا و غیورانه تشکیل شده است.

