رئیس شورای اطلاع رسانی آذربایجان‌شرقی از افزایش 16 درصدی تعداد شعب انتخابات در استان خبر داد.

افزایش 16 درصدی تعداد شعب انتخابات در آذربایجان‌شرقی

به گزارش آیرال خبر، علیار راستگو  در بیست و سومین جلسه شورای اطلاع‌رسانی آذربایجان‌شرقی، اظهار کرد: تعداد شعب اخذ رای انتخابات در این استان با رویکرد پیشگیری از شیوع کرونا و رعایت پروتکل.های بهداشتی ۱۶درصد نسبت به دوره قبل افزایش‌ دارد تا صف‌های طولانی اخذ رای با هدف حفظ سلامت مردم تشکیل نشود.

وی افزود: در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستای آذربایجان‌شرقی نیز تعداد نامزدهای ثبت.نام شده نسبت به دوره گذشته افزایش یافته است و نزدیک ۸۰ هزار نفر در استان برای برگزاری انتخابات با ستاد انتخابات همکاری می‌کنند.

راستگو با تاکید بر ضرورت مشارکت مردم در انتخابات متذکر شد: قدرت چانه‌زنی کشورمان در سازمان ملل و مجامع بین‌المللی با مشارکت گسترده مردم در انتخابات ریاست جمهوری تقویت می‌شود، ضمن اینکه تامین منافع ملی نیز وظیفه مشترک مردم و مسوولان است که با شرکت گسترده مردم در انتخابات پیش رو در خرداد ماه امسال بیش از پیش میسر می‌شود.

راستگو همچنین با ابراز نگرانی از احتمال افزایش فوتی‌های کرونایی در آذربایجان‌شرقی و ضرورت پرهیز از دورهمی‌ها، گفت: در هفته‌های قبل روزانه چهار تا پنج فوتی داشتیم که اکنون افزایش یافته و یک‌هزار و ۶۰۰ بیمار کرونایی نیز در بیمارستان‌های آذربایجان‌شرقی بستری هستند.

By

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *