طبق آمار ستاد معاینه فنی خودرو، درمقایسه با سه ماهه اول سال قبل، امسال آمار مراجعه به مراکز معاینه فنی کاهش ۹درصدی داشته است.

به گزارش آیرال خبر؛ مدیرعامل سازمان ترافیک در جلسه کارگروه ستاد معاینه فنی شهرستان تبریز که در محل سازمان ترافیک برگزار گردید گفت: طبق آمار ستاد مرکزی معاینه فنی خودرو تبریز، سه ماهه اول امسال در مقایسه با سال قبل کاهش ۹ درصدی تعداد مراجعه کنندگان به مراکز را داریم که از همشهریان عزیز می خواهیم جهت جلوگیری از آلودگی هوا و حمایت از هوای پاک و همچنین جلوگیری از نقص فنی خودرو که نقش مهمی در تصادفات دارند به موقع در مراکز معاینه فنی حضور یابند و در صورت نیاز با برطرف کردن نقص فنی خودرو از آسیب های احتمالی جلوگیری نمایند.
اصغر آدی بیگ افزود: بر اساس آمار پلیس محترم راهور حدود ۱۴ هزار جریمه عدم برگ معاینه فنی خودرو صادر شده که امیدواریم شهروندان با حضور به موقع در مراکز معاینه فنی مانع بروز حوادث و همچنین اعمال قانون گردند.

By

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *