آیرال:
تامین ۶۰ درصد انرژی مردم ایران از نان/ «نان درمانگر» وارد سبد غذایی شود
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی:
▫️۶۰ درصد سبد غذایی و تامین انرژی مردم ایران از نان تامین می‌شود.

▫️آرد کامل طبق تعریف جهانی حاوی پوسته، جوانه و آندوسفر است.

▫️بزرگترین بخش نان کامل، فیبر موجود در آن است که می‌تواند از بروز بیماری‌های گوارشی نظیر یبوست، مشکلات گوارشی و سرطان کولون پیشگیری کند.

▫️در حال حاضر نان لواش متداول ترین نان مصرفی در تهران است و پس از آن نان تافتون و سنگک قرار دارد.

خانه

توسط سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.