آیرال:
نگرانی آمریکا از «ظهور مجدد ایران در سوریه»
سفارت ایالات متحده در دمشق اعلام کرد: مسئولان آمریکایی با مقامات دولت موقت سوریه در دمشق دیدار و در مورد لزوم حفاظت از آمریکاییها و اطمینان از سرنوشت آمریکاییهای ناپدید شده گفتگو کردند.
سفارت آمریکا در دمشق تأکید کرد: مسئولان ما با مقامات دمشق درباره ادامه مبارزه با داعش و ممانعت از ظهور مجدد ایران در سوریه و تضمین یک روند سیاسی فراگیر گفتگو کردند.
همچنین در این دیدارها مقامات آمریکایی با چهرههای تجاری سوریه در بخشهای صنعت، بانک، فناوری و مشاوره ملاقات کردند و از آنها درمورد چالشها و فرصتهای موجود برای احیای اقتصاد سوریه جویا شدند.
در این راستا وبگاه آکسیوس به نقل از ۲ مسئول آمریکایی نوشت دنیل روبنشتاین فرستاده وزارت خارجه آمریکا یکشنبه به دمشق سفر و با وزیر خارجه سوریه دیدار کرد.
روبنشتاین نگرانی خود را از گزارشهای مربوط به خشونتها، انتقام و ترساندن اقلیتها در سوریه ابراز کرد و خواهان توقف آن شد.
