آیرال:
شبکه آی ۲۴ اسرائیل: عربستان، قطر و کویت به‌طور محرمانه به تهران اطلاع داده‌اند که به آمریکا اجازه نخواهند داد از پایگاه‌های هوایی آن‌ها برای حمله به ایران استفاده کند

◻️ ارینل اوسیران، خبرنگار شبکه آی ۲۴ اسرائیل اعلام کرد: عربستان سعودی، قطر و کویت به‌طور محرمانه به تهران اطلاع داده‌اند که به ایالات متحده اجازه نخواهند داد از پایگاه‌های هوایی آن‌ها برای حمله به ایران استفاده کند.

◻️ خبرنگار شبکه آی ۲۴ اسرائیل ادامه داد: یک منبع سعودی همچنین تأیید کرد که عربستان و کویت به ایرانی‌ها گفته‌اند این ممنوعیت شامل عملیات پشتیبانی مانند سوخت‌رسانی یا مشارکت هواپیماهای شناسایی آمریکا در هر مأموریتی که از چنین حمله‌ای حمایت کند نیز می‌شود.

◻️ این موضوع همچنین توضیح می‌دهد که چرا ایالات متحده هفت بمب‌افکن رادارگریز B-2A Spirit را به همراه تعداد زیادی هواپیمای پشتیبانی به پایگاه هوایی دیگو گارسیا در اقیانوس هند منتقل کرده است. حوثی‌ها در یمن و ایران در برد این بمب‌افکن‌ها قرار دارند

خانه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *