آیرال خبر- طی مراسمی و با حضور دکتر صفری رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور، اعضای هیأت مدیره چهارمین دوره نظام دامپزشکی استان آذربایجان شرقی معرفی شدند
به گزارش آیرال خبر به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی آذربایجان شرقی، در آغاز این مراسم دکتر امیر حسین بهداد مدیرکل دامپزشکی استان آذربایجان شرقی در سخنانی به برگزاری مطلوب انتخابات چهارمین دوره نظام دامپزشکی در این استان اشاره کرد و آن را نشانه وحدت میان خانواده بزرگ دامپزشکی و همدلی بین بخش فعالان بخش خصوصی و دولتی این حوزه دانست و گفت: دامپزشکان آذربایجان شرقی ۲۳ آذرماه سالجاری با حضوری پرشور و موثر توانستند نمایندگان خود را در شورای مرکزی از بخش دولتی، خصوصی و حوزه های مختلف آن انتخاب کنند.
مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه دامپزشکان رسالت خطیری را در تأمین بهداشت و سلامت جامعه و کنترل بیماری ها بر عهده دارند، حمایت از ارکان سازمان نظام دامپزشکی را وظیفه ای خطیر خواند و گفت: شورای مرکزی نظام دامپزشکی استان آذربایجان شرقی بایستی رسیدگی به مسایل صنفی دامپزشکان و نیز در اولویت قرار دادن مشکلات بهره برداران را در اولویت کاری خود قرار دهد.
دکتر بهداد، عضو انتصابی شورای مرکزی نظام دامپزشکی آذربایجان شرقی با تأکید بر اینکه اگر مسیر حرکت این شورا از خدمت در مسیر مردم و تلاش در جهت رفع مشکلات و ارتقاء مسایل رفاهی اعضاء تغییر یابد،نه تنها حمایت از اداره کل دامپزشکی را از دست خواهد داد بلکه در آن شرایط حتی با زبان تند انتقاد نیز مواجه خواهند شد. افزود: ما آماده هستیم برای توسعه فعالیت دامپزشکان، رفع مشکلات صنفی و جلب مشارکت سایر نهادها نهایت همکاری را داشته باشیم و در این زمینه از هیچ همکاری مضایقه نداریم.
وی به اهمیت نوآوری در فعالیت ها، بهره گیری از تجارب ارزشمند پیشکسوتان و پرهیز از تک محوری بودن اشاره کرد و گفت: نیروهای انسانی یکی از سرمایه های ارزشمند برای توسعه بوده و باید به آن توجهی خاص نماییم هرچند در گذشته نتوانسته ایم بهره لازم را از آن ببریم.
رییس سازمان نظام دامپزشکی کشور نیز در این آیین با اشاره به اینکه انتخابات چهارمین دوره شوراهای نظام دامپزشکی بعد از وقفه ای طولانی در ۲۳ آذر ماه سالجاری با مشارکت جالب توجه برگزار شد به برخی از ویژگی های این دوره از انتخابات اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار انتخابات نظام دامپزشکی کشور به صورت سراسری و به شکل الکترونیک با مشارکت و همیاری وزارت کشور برگزار شد و این تجربه ارزشمند اعتبار خوبی برای دامپزشکی کشور بود و این برگزاری موفق وزارت کشور را برای برگزاری انتخابات به این شکل راغب کرده است مهمتر اینکه ما شاهد مشارکت ۴/۵۵ درصدی اعضای واجد شرایط در این دوره بودیم که بی نظیر بود افزود: هم اکنون ظرف حدود یک ماه پس از برگزاری انتخابات اعتبارنامه های منتخبین صادر و در ۲۵ استان اعضای هیأت رئیسه انتخاب شده اند
دکتر صفری همچنین به حضور بیش از ۷۰درصدی بخش خصوصی در ترکیب شورای های نظام دامپزشکی اشاره کرد و گفت: این موضوع یکی از شاخصه های خوب در وزارت جهادکشاورزی به شمار می رود چرا که در شرایط فعلی توجه به مسایل بخش خصوصی بایستی در اولویت باشد.
وی یکی دیگر از شاخصه های مهم این دوره از انتخابات را ترکیب سنی اعضای شوراهای استانی عنوان کرد و گفت: میانگین سنی ترکیب شوراهای استانی ۴۳ سال بوده و سن روسا نیز چند سال بیشتر می باشد که این بیانگر آن است که ما توانسته ایم به حضور جوانان نقش بدهیم که مایه تحول خواهد بود همچنین بیش از ۶ هزار نفر عضو دامپزشک خانم در سازمان داریم که دو تن از آنها نیز در استان های چهارمحال و بختیاری و کردستان ریاست شورای استانی را برعهده گرفته اند.
رییس شورای نظام دامپزشکی کشور با بیان اینکه هم اکنون بخش خصوصی دامپزشکی نیز با مشکلات عدیده ای روبرو هستند گفت: دامپزشکان بخش خصوصی فاقد امنیت شغلی بوده وحتی بخشی بدون داشتن بیمه تأمین اجتماعی مشغول به فعالیت هستند.
دکتر صفری با انتقاد از پذیرش بدون برنامه در رشته دامپزشکی گفت: متاسفانه حرفه مان را به چوب حراج گذاشته اند و حجم بزرگی از فارغ التحصیلان دامپزشکی پس از طی یک دوره طولانی تحصیل و پس از تأمین نیاز مالی دانشگاه ها به چرخه بازار می آیند و این در حالی است که فضای شغلی متناسبی نداریم.
رییس شورای نظام دامپزشکی کشور بر ضرورت مشارکت اعضا در فعالیت های شورا گفت: نظام دامپزشکی به تنهایی ابزار محدودی دارد اما با احتساب بیش از ۳۸ هزار نفر عضوی که در کنار هم باشند توان گسترده ای داشته و می توانیم در صیانت از حرفه و تأمین امنیت شغلی گام های موثری برداریم.
وی بر لزوم تغییرات در ساختار فعالیت نظام دامپزشکی و تسهیل در ارایه خدمات از سوی این شورا تأکید کرد و گفت: یکی از این راهکارها تلاش برای استقلال فعالیت شوراهای استانی و آغاز به کار شعبات شهرستانی است و با توجه به توانمندی های موجود در استان آذربایجان شرقی میتوانیم نخستین حرکتها را از این استان آغاز کنیم.
رییس جدید شورای نظام دامپزشکی آذربایجان شرقی نیز در این آیین در سخنانی با قدردانی از مشارکت گسترده دامپزشکان استان در این دوره از انتخابات اظهار داشت: میزان مشارکت دامپزشکان آذربایجان شرقی در این دوره با ۶۴ درصد حدود ۱۰ درصد بیش از متوسط کشوری بود.
دکتر رضا دادخواه تلاش برای کاهش مشکلات اعضاء ، افزایش هرچه بیشتر مطلوبیت ارایه خدمات بهره برداران را از اولویت های کاری شورای نظام دامپزشکی استان آذربایجان شرقی در دوره جدید فعالیت عنوان کرد و گفت: توجه به آموزش های حرفه ای و ارتقاء مهارت های کاری دامپزشکان در جهت نیل به اهداف سازمانی به منظور ارتباط بیشتر و موثر با حوزه های کاری از دیگر اولویت های ما خواهد بود.
رییس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی نیز در این آیین در سخنانی با تبریک به اعضای دوره جدید شورای نظام دامپزشکی استان آذربایجان شرقی از اعضای این شورا خواست تا با بررسی وضعیت و ارایه راهکارها روند ارایه خدمات از سوی این سازمان به بهره برداران و اعضای صنفی به شکل مطلوبتری دنبال شود.
دکتر فتحی کسب رضایتمندی در فعالیت ها را مهم خواند وگفت: نظام های صنفی باید با شفاف سازی فعالیت ها وجداسازی نحوه ارایه خدمات با موضوع اشتغال، خدماتی با هدف کسب رضایت مردم ارایه دهند و در آن صورت است که می توان حتی برای تغییر تعرفه ها نیز اقدام کرد.
درادامه این آیین ضمن تقدیر از تلاش های اعضای شورای دوره سوم نظام دامپزشکی آذربایجان شرقی اعتبارنامه و احکام منتخبین دوره چهارم شورای مرکزی نظام دامپزشکی شامل دکتر رضا دادخواه رییس، دکتر عطار حسینی نایب رییس، دکتر ناصر ابراهیمی دبیر، دکتر فرید رزمگیری مسئول امور مالی و سایر اعضاء دکتر مهدی حامی، دکتر محمدرضا خداوردیزاده، دکتر مسعود نیرومند و مهندس اسماعیل کاری اهداء شد.
شورای نظام دامپزشکی آذربایجان شرقی ۹ عضو اصلی داشته که هشت نفر آنان از طریق انتخابات برگزیده شده و مدیرکل دامپزشکی استان عضو انتصابی آن می باشد.