نشست هم‌اندیشی سند تحول بنیادین و جهاد تبیین مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجان شرقی و اصحاب رسانه در باشگاه فرهنگیان تبریز برگزار شد.

به گزارش آیرال خبر؛ علیرضا صیادی در این نشست هم اندیشی با اصحاب رسانه، خبرنگاران را پل ارتباطی دستگاه های خدمت رسان و دولت عنوان کرد و گفت: ارتباط صمیمی، آگاهانه، عالمانه، میهن دوستانه و مردم دوستانه با شما عزیزان ما را به اهداف متعالی می رساند .
صیادی توضیح داد: توانمندسازی نیروی انسانی دستگاه تعلیم و تربیت در جهت ارتقا علمی از راه های قانونی از جمله برنامه های مهم مورد تاکید مدیریت آموزش و پرورش استان است.

اهمیت آموزش و پرورش بر هیچکس پوشیده نیست و همه دولت ها دارای دستگاه تعلیم و تربیت هستند و بر اساس آیین و سنت و سیاست های کشور خودشان اداره می شوند ولی آموزش و پرورش نظام جمهوری اسلامی در تلاش است که دانش آموزان را بر اساس اهداف اسلامی ایرانی رشد دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی؛ استان اضافه کرد: توسعه کمی آموزش و پرورش بعد از انقلاب در راستای عدالت آموزشی بوده که می توان مدعی شد در این حوزه یک شاهکار صورت گرفته است اما هر باغی دارای آسیب هایی نیز می باشد.
صیادی افزود: آموزش و پرورش از دوره مکتب خانه ای راه های پر فراز و نشیبی طی کرده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی از نظر کمی و کیفی رشد بزرگی صورت گرفته است که یکی از آنها پوشش تحصیلی می باشد‌.

برای مدیریت و برنامه ریزی در سیستم تعلیم و تربیت ذهن خلاق و دلسوز نظام و انقلاب لازم است تا با حرکتی انقلابی کشور را از لحاظ علمی سرآمد تر کنیم.

وی تاکید کرد : تکریم معلمان که با همه ی کاستی ها و کمبود ها در صحنه تعلیم و تربیت بوده اند جزو اولویت های دستگاه تعلیم و تربیت استان می باشد چرا که این عزیزان با همه موانع همواره در صحنه حاضر بوده و برای رشد کیفی آموزش تلاش کرده اند.
، یکی از اساسی ترین مسایل آموزش و پرورش ارتباط با اصحاب رسانه جهت تسهیل اطلاع رسانی و خدمات دهی به اولیا و دانش آموزان است و امیدواریم این همکاری و همیاری روشن و برادرانه در تسهیل فرآیند آموزشی نوآموزان و دانش آموزان عزیز ثمربخش باشد.

مسئول دستگاه تعلیم و تربیت استان یادآور شد: امروز متعالی ترین برنامه در آموزش و پرورش که متاثر از صاحبان قلم و صاحب نظران امر تعلیم و تربیت به صورت سند قوی، همه وجهی و پیش برنده با پشتیبانی قانونی و اثر گذار تنظیم شده، سند تحول بنیادین بوده و مورد توجه همه دست‌اندرکاران است تا بتوانند مایه سعادت دانش آموزان را رقم بزنند.

وی ادامه داد: تمامی فرهنگیان و عوامل اجرایی در مدارس در پی اجرای بند بند این سند هستند و کارگروه های مختلف تشکیل شده و قرارگاه های مختلفی در دست بررسی و ایجاد است.

آنچه امروز اولویت های ما است پرداختن به همه سرمایه ها است که مهم ترین آن نیروی انسانی می باشد و در یک نگاه منصفانه دارای معلمان ارزشمندی است که در هر شرایط آماده خدمت هستند و تسهیل و مانع زدایی برای این عزیزان ضروری است .

مدیرکل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی؛ توضیح داد: برای این کار برنامه ریزی و شناسایی نقاط قوت لازم است، شناخت قوت، خمیرمایه برای اهداف متعالی است و در این بین شناخت آسیب ها و فرصت ها امری ضروری است تا آینده خوبی رقم زده شود .
از تجهیز امکانات آموزشی برای سال تحصیلی پیش رو با محوریت مدارس محروم و هنرستان ها خبر داد و گفت: حفظ فضاهای فیزیکی، تعمیر و نگه داری، ایجاد مدارس و هنرستان های جدید و فضاهای فیزیکی جدید از دیگر برنامه ها می باشد.

وی ادامه داد: شناسایی نقاط قوت و ضعف بر پایداری این رابطه بستگی دارد و با استفاده از داشته ها و تکیه بر ظرفیت های موجود در صدد کاهش موانع هستیم.
انتهای پیام /