دبیرکل نهاد کتابخانه‌های عمومی کشور از فعالیت ۱۳ کتابخانه مخصوص کودک و نوجوان در کشور خبر داد.

مهدی رمضانی پنجشنبه، یکم تیرماه در دومین جشنواره قصه گویی نهال امید در منطقه آزاد ارس، اظهار کرد: ما هستیم که بچه‌ها به کتابخونه‌ها بیایند و کتابخانه‌ها می‌توانند محل زندگی آن‌ها برای داشتن آینده درخشان باشند.

وی افزود: از فرصت و ظرفیت قصه گویی برای توسعه فرهنگ مطالعه، تعمیق مفاهیم ارزشی، گسترش کلیدواژه‌های حیاتی و توجه به مسئله کودک بهره برده و همه کتابخانه‌های عمومی کشور مجهز به بخش کودک و نوجوان هستند.

وی با بیان این‌که برنامه‌های نهاد کتابخانه‌های عمومی برای ترویج کتابخوانی و قصه گویی بین کودک و نوجوانان در قالب “هدهد سفید” متمکر شده است، گفت: کتاب هدهدسفید، جایزه هدهدسفید، کتاب برگزیده هدهدسفید، برنامه تلویزیونی هدهدسفید در شبکه نهال و کتابخانه‌ههای هدهدسفید از جمله‌ این فعالیت‌ها است.

هراتی، دبیر دومین جشنواره قصه گویی نهال امید نیز در ادامه از افزایش ۲.۵ برابری شرکت کنندگان در این جشنواره خبر داد و گفت: امسال تعداد ۵۳۹۲ نفر برای حصور در جشنواره شرکت کرده بودند که بیش از ۳۶۰۰ نفر نسبت به دوره اول افزایش یافته است.

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کتابخوانی و قصه گویی و ترویج آن در بین کودک و نوجوانان، گفت: در قرآن کریم بیش از ۲۰۰ قصه وجود دارد که نشان می‌دهد، خداوند متعال از بیان مفاهیم و عبرت آموزی با ابزار قصه استفاده می‌کند.

وی با اشاره به تفاوت قصه گویی در شرق و غرب، افزود: قصه گویی در شرق به ویژه ما ایرانی‌ها عجین و حکیمانه بوده ولی در غرب به صورت بازی و نمایشی هستند.

هراتی ادامه داد: دومین جشنواره قصه گویی با هدف حفظ و پاسداشت ادبیات شفاهی، ایجاد رقابت سالم و انگیزش میان کتابداران و شناسایی استعدادها با شعار “قصه خوب نسل خوب” در موضوعاتی چون مسائل روز جامعه، آزاد، سبک زندگی ایرانی اسلامی و شعار سال برگزار شد

انتهای پیام

توسط سردبیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.